Get this Widget
Cursul BNR
22 Ian 2018
 EURO = 4.6656 RON
 USD = 3.8059 RON
Cursul BNR
19 Ian 2018
 EURO = 4.6614 RON
 USD = 3.7984 RON
Mountain View
Mountain View

Mari șanse să vă găsiți un loc de muncă. Angajatori de TOP oferă peste 6.000 de oportunități de carieră

0

Angajatori de TOP,evenimentul acestei săptămâni, are loc pe 23-24 martie la Sala Palatului. Cu această ocazie 130 de companii își vor face cunoscute cele peste 6.000 de oportunități de carieră. Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit AICI  şi pot participa la eveniment în baza CV-ului tip BarCode pe care îl pot descărca din contul lor de pe HIPO.RO. Accesul la eveniment este gratuit şi va fi permis vineri, 23 martie, în intervalul 10.00-18.00 şi sâmbătă, 24 martie, în intervalul 10.00-17.00. 

Vineri și sâmbătă, în cadrul târgului de carieră Angajatori de TOP vor fi deschise peste 6.000 de oportunităţi de carieră. 10% dintre joburi sunt deschise candidaţilor cu peste 3 ani experienţă, 18% persoanelor cu 1-3 ani experienţă, 66% sunt joburi pentru candidaţii entry-level, iar 6% sunt poziţii în cadrul programelor de internship. Companiile prezente la Angajatori de TOP au deschise și poziții de middle management, 58% dintre angajatori au astfel de oportunități de carieră. Pentru aceste poziții, companiile vor recruta candidați care dețin abilități de coordonare a unei echipe: Team Leader, Project Manager, Area Sales Manager, Retail Manager, Business Development Manager, Division Manager sunt câteva dintre joburile pe care le vor avea deschise.

Peste 130 de companii participă la Angajatori de TOP

Genpact este un partener cu tradiție al Angajatori de TOP. Pentru 2018, Genpact România plănuiește 1.000 de noi angajări pentru birourile din Bucuresti si Cluj-Napoca. Rolurile deschise sunt atât pentru persoanele aflate la începutul carierei, cât și pentru cei cu experiență în domenii precum contabilitate, customer support, achiziții, desktop și server support. În procesul de recrutare accentul va fi pus pe cunoașterea limbilor străine. Odată ajunși în companie, noii angajați vor beneficia de o gamă largă de training-uri și programe de învățare. Momentan compania caută vorbitori de germană, franceză, spaniolă, italiană, rusă, portugheză și alte limbi europene”, declară Paula Fratila, Employer Branding Manager Genpact Romania.

Indiferent de nivelul de experienţă sau domeniul de activitate, în cadrul evenimentului candidaţii au posibilitatea să aplice la o diversitate de oportunităţi, în domenii precum: Contabilitate – Finante, Customer-Support, Inginerie, IT Software, Consultanță, Resurse Umane, Telecom, Vânzări, Controlul calității, Marketing, etc. În privința diversității programului de lucru, majoritatea companiilor au poziții full time (92%), însă sunt companii care au deschise joburi care presupun un program de lucru flexibil: 39% sunt joburi part-time, 39% sunt joburi pe o perioadă determinată și 26% work from home. Oferta companiilor este variată și din punct de vedere geografic. Pe lângă pozițiile deschise în București, companiile prezente la Angajatori de TOP au planuri de relocare în oraşe precum: Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Brașov, Craiova, Ploiești.

Angajatorii oferă peste 6.000 de oportunități de carieră

Angajatori de TOP este un eveniment ce atrage candidati cu diferite nivele de experienta, pentru care vom avea aproximativ 200 de posturi disponibile atat pentru juniori proaspat absolventi fara experienta, cat si pentru profesionisti cu experienta in zona financiara, de audit, consultanta sau IT Software si Robotics”, punctează Ligia Badea, Recruitment and Employer Branding Lead EY Romania.

Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, nevoia de recrutare a crescut, iar accentul este atât pe recrutarea de profesioniști, dar și de tineri absolvenți și persoane entry-level. În privința acoperirii pozițiilor deschise, dezechilibrul actual dintre numărul scăzut de candidați cu un anumit profil și numărul mare de oportunități de carieră determină dificultăți în recrutare. Pentru 29% dintre companiile prezente la Angajatori de TOP, pozițiile pentru care întâmpină dificultăți în procesul de recrutare sunt cele adresate candidaților senior, 29% dintre acestea au spus că întâmpină dificultăți pentru pozițille middle-level, iar 41% au afirmat că pozițiile entry-level sunt cele care le ridică dificultăți.

Amoma este prezenta la Angajatori de TOP in fiecare an si mereu revenim cu aceeasi placere si acelasi entuziasm. De-a lungul timpului, Angajatori de TOP ne-a oferit posibilitatea de a avansa procese de selectie/recrutare multiple. Anul acesta asteptam peste 60 de colegi dinamici si dornici sa se alature echipei noastre tinere si pline de oameni frumosi. In plus suntem fericiti sa anuntam faptul ca incepand cu 1 Noiembrie 2017, ne-am mutat in casa noua vis-a vis de Promenada Mall. Asadar, va asteptam la Angajatori de TOP si implicit la AMOMA! ”, arată Miruna-Cecilia  Șerbănescu, Recruitment & Social Media Coordinator AMOMA ROMANIA.

Pentru SecureWorks Romania aceasta este prima participare la Angajatori de TOP si speram ca acest eveniment ne va ajuta in identificarea unui numar cat mai mare de candidati potriviti profilelor celor peste 100 de pozitii active in cadrul centrului nostru global de livrare servicii securitate cibernetica. Ne mandrim cu faptul ca putem oferi candidatilor cel mai complex si divers plan de cariera in securitate cibernetica, cu peste 45 de roluri distincte operationalizate din Bucuresti”, adaugă Radu Dragan, Security Operations Manager SecureWorks.

O parte dintre angajatorii care pot fi întâlniţi vineri și sâmbătă la Sala Palatului sunt: Accenture, Adecco, Allianz Technology, AMAZON, AMOMA.com, Auchan, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Avira, Baneasa Shopping City, BCR, BearingPoint România, Bitdefender, Blue Projects, British American Tobacco, Carrefour România, Comdata Group România, Competence Call Center, Computer Generated Solutions România, Concentrix, DB Global Technology, DB Schenker SSC, DXC Technology, ENGIE, Ericsson, Euromaster, EY România, Federal Mogul, FEV ECE Automotive, FINASTRA, G2-Travel, Genpact, Grup Renault România, Harman, Henkel, Hewlett Packard Enterprise – HPE (România), HP Inc, Huawei, IKEA, Ipsos, JTI România, Kaufland România, Kellogg’s, Leroy Merlin, Lidl România, McDonald’s in Romania, Michelin România, Microsoft, Nestle, Nobel, Noriel, Oracle, P&G România, Peek & Cloppenburg, PepsiCo, Philip Morris România, Photo Hotel, Playtika, Pro Credit, Raiffeisen Bank, Randstad România, Romfracht, Schneider Electric, Secure Works, SNC Lavalin, Societe Generale European Business Services, Stefanini, Stericycle România, TBI Bank, Team Extension, Teleperformance, TELUS International Europe, Total Global Services Bucharest, TTTech Development România, UniCredit Business Integrated Solutions, Veeam Software, WALTER GROUP Austria, Winarrow, Wipro Automotive Excellence Center, Wipro LTD, WNS Global Services România.

Sunt oferite locuri de muncă atât pentru începători, cât și pentru persoanele cu experiență

Societe Generale European Business Services este prezenta de cativa ani in cadrul evenimentului Angajatori de TOP. Scopul principal este sa intram in legatura directa cu absolventi cu potential si background educational in domeniile financiar, IT&C, limbi straine (filiera francofona) precum si si profesionisti din domeniile precizate anterior. Este o buna ocazie sa ne cunoastem reciproc, sa comunicam despre oportunitatile de evolutie profesionala din cadrul companiei noastre si despre procesul nostru de selectie si recrutare”, subliniază  Gabriela Andrei, Manager Recrutare Societe Generale European Business Services.

Autor: Ioana Galeș
Foto:Angajatori de TOP
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply