Get this Widget

Mate X, telefonul pliabil 5G lansat de HUAWEI

0

Smartphone-ul pliabil 5G HUAWEI Mate X a câștigat prestigiosul premiu GSMA pentru „Cel mai bun dispozitiv mobil prezentat la Mobile World Congress 2019”.

HUAWEI Mate X a impresionat prin mecanismul de pliere Falcon Wing, capacitatea de conectare pe rețelele 5G, interacțiunea dintre utilizator și smartphone, dar și capacitatea dispozitivului de a se încărca extrem de rapid, grație tehnologiei SuperCharge.

Cel mai rapid telefon pliabil 5G din lume

HUAWEI Mate X, cel mai rapid telefon pliabil 5G din lume și primul terminal Huawei care permite consumatorilor să aibă acces la universul tehnologiei 5G.

Dispozitivul este prevăzut cu un panou flexibil OLED și se pliază cu ajutorul balamalei mecanice Falcon Wing. HUAWEI Mate X este echipat cu chipsetul multifuncțional Balong 5000, construit pe arhitectura de de 7nm, în vreme ce bateria de 4500mAh susține cea mai rapidă încărcare din lume, datorită tehnologiei HUAWEI SuperCharge de 55W.

Noile tehnologii de vârf revoluționează forma tradițională a telefoanelor mobile, ducând interacțiunea utilizator-smartphone la un nou nivel și oferind posibilitatea companiilor să exploreze creativ posibilitățile industriei de smartphone-uri.

Autor: Mihai Colț
Foto: HUAWEI

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply