Get this Widget

Meditația, medicamentul sufletului tău.VIDEO

0

Beneficiile meditației au fost dovedite științific prin zeci de studii care au arătat efectele pozitive generate asupra organismului uman de acea stare în care cauți calmul, pacea și în care te detașezi fie și pentru câteva minute de tumultul cotidian.

A medita nu înseamnă a îmbrățișa o religie sau a trece la un cult. A medita înseamnă a te regăsi pe tine, ați asculta inima și a realiza o conexiune între creier și suflet astfel încât toată ființa ta să fie cuprinsă de o stare de bine.

Cu ajutorul lui Laurențiu Vasilescu, vă propunem o nouă rubrică la Ordinea Zilei, rubrică prin care vă chemăm să uitați pentru câteva momente de grijile zilnice.

Vă puteți începe ziua cu o scurtă meditație. Clipul de mai jos vă poate ajuta. Trebuie doar să vă lăsați conduși spre bine, calm și liniște.

Meditația, medicamentul sufletului tău

Aveți nevoie doar de puțin timp pentru a vă conecta cu Universul, către care trebuie să plece recunoștința voastră pentru tot ceea ce sunteți.

Răspundeți cu un zâmbet darului primit, iar zâmbetul se va revărsa asupra voastră. În tot ceea ce faceți puneți iubire! Visați, pentru că din vis luați  putere!

Omul este bunătate, compasiune și bucurie, iar iubirea trebuie să-l însoțească peste tot. O să vedeți că după doar câteva minute în care ați lăsat pacea să vă pătrundă în suflet o să simțiți altfel lumea din jur.

Rubrica pe care o prezentăm începând de astăzi nu se vrea una de specialitate, ci este doar un exercițiu pe care îl putem face împreună pentru a descoperi liniștea.

Tumultul cotidian ne face uneori să uităm cât de frumos este tot ce ne înconjoară, cât de simplu poți atinge fericirea doar înălțând privirea către cer.

Meditând poți reînvăța să te bucuri de tot și de toate, poți scapa de stresul care te încorsetează și poți păși altfel în ziua care abia a început.

Ordinea Zilei va prezenta de două ori pe săptămână ( marți și vineri) clipuri realizate de Laurențiu Vasilescu, clipuri care vă pot ajuta să descoperiți frumosul. Vom însoți fiecare video cu un articol în care vom prezenta beneficiile gândirii pozitive asupra omului.

Să aveți o zi binecuvântată și să vă bucurați de viață!

Autor: Ștefania Enache
Video: Laurențiu Vasilescu
Foto: Pixabay.com
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply