Get this Widget

Miele lansează un serviciu de catering gourmet, unic în lume

0

După revoluționarul cuptor Dialog, prezentat la ediția trecută a IFA, Miele lansează anul acesta o nouă premieră pe piața haute cuisine. Startup-ul MChef, susținut de Miele, a dezvoltat primul serviciu de livrare la domiciliu a meniurilor gourmet.

Tartar de somon, creveți marinați și o salată on-the-side, urmate de vită Hereford, cartofi gratinați și fâșii de legume, iar la desert o piramidă de tiramisu și ragu de fructe de pădure. Nu este meniul unui restaurant de lux, ci o selecție din cele peste 16 preparate, ce includ alternative vegetariene, vegane și speciale pentru copii, pe care utilizatorii cuptorului Dialog le vor putea comanda pentru acasă.

Noul serviciu gourmet Miele, dezvoltat prin intermediul startup-ului MChef, este destinat clienților care își doresc experiența unui restaurant premium, dar în confortul propriilor locuințe. Concret, clienții Miele care dețin un cuptor Dialog pot comanda online meniurile dorite, iar acestea le vor fi livrate de către un serviciu special de catering a doua zi. Toate ingredientele vor fi deja pregătite pentru a fi introduse în cuptor, iar timpul mediu de coacere este de 20 de minute. În plus nu există riscul de a face greșeli, deoarece este suficientă așezarea platourilor în cuptor, iar programul de coacere este pornit direct din aplicația de mobil MChef, care include setările perfecte pentru fiecare ingredient în parte. Astfel, clienții vor putea alege fie preparate distincte fie meniuri complete, formate din trei feluri de mâncare. Până la 6 meniuri diferite pot fi gătite simultan, iar la solicitare acestea pot fi acompaniate de vinul potrivit sau de o sticlă de șampanie.

Pentru completarea serviciului premium, preparatele vor fi livrate pe farfurii de porțelan, special create pentru cuptorul Dialog, astfel că acest serviciu gourmet este ideal în cazul unor cine romantice, a unor întâlniri de familie sau chiar petreceri restrânse. La final, același serviciu de curierat va prelua vesela utilizată și o va returna furnizorului.

Și modalitatea de transport va respecta criterii speciale, recipientele urmând să poată găzdui până la 8 meniuri, vin și șampanie, în patru zone diferite de climatizare, ce pot varia de la -18 la +18 grade Celsius. Mâncarea este, astfel, menținută proaspătă până la 24 de ore, iar, odată deschise recipientele, meniurile pot fi stocate la temperatura adecvată timp de 5 zile.

Prin acest model de business, MChef adaugă o nouă dimensiune serviciilor și satisfacției, dar, în același timp, subliniază puterea inovației ce stă în spatele Miele, un brand ce depășește barierele zonelor clasice de business”, spune Dr. Axel Kniehl, Executive Director Manager and Sales al Miele Group.

Noul serviciu gourmet va fi lansat în această toamnă, ca proiect pilot, în landul Renania de Nord-Westfalia și se va extinde, ulterior, pe întreg teritoriul Germaniei.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Miele

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply