Get this Widget

Ministrul Ecaterina Andronescu avertizează că fondul clasei nu este legal

1

Eterna discuție despre constituirea fondului clasei a fost reluată, ministrul Ecaterina Andronescu avertizând că strângerea de bani pentru fondul clasei nu este legală. Mai mult, oficialul guvernamental susține că o astfel de iniţiativă aduce “mai multă imagine negativă” şcolii.

Legală nu este. Dacă părinţi strâng bani, după opinia mea, aduc mult mai multă imagine negativă şcolii şi chiar unii părinţi se antagonizează în raport cu şcoala cu aceste fonduri, pentru că nimănui nu îi convine să scoată din buzunar. Chiar dacă părintele consideră că în felul acesta sprijină copilul, nu se bucură când scoate bani din buzunar şi îi pune într-un fond al clasei. Mai bine să învăţăm să facem proiecte, să găsim resurse din bani europeni sau alte resurse şi să încercăm să aducem în şcoli ceea ce şcoala impune ca o necesitate. Este un ordin de ministru de mulţi ani de zile. Poate că întărim în lege“, a declarat, la un post Tv de știri, ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu.

Autor: Mădălina Lazăr
Foto: Ecaterina Andronescu Facebook

 

Facebook Comments

Share.

Un comentariu

  1. Aplicăm conform ROI al unității,ptr fiecare minut întârziat la clasă,copilul are de plată 1 leu.Ce e 1 leu când ei toacă zeci pe snakes și ciungă,sucuri,ciubucuri și altele?

Leave A Reply