Get this Widget

Miracolul sărbătorilor de iarnă la Târgul de Crăciun

0

Sunt un om realist. Cred în miracole”. Așa sună un citat pe o pagină de socializare și mai în glumă, mai în serios, miracolele există. Prima condiție esențială este să credem în ele. Dintre toate sărbătorile de peste an, Crăciunul, care semnifică Nașterea Domnului, și pregătirile de Anul Nou, au un farmec special.

Mirosul unic de brad, globulețele și luminițele multicolore, care luminează fiecare casă, în interiorul și exteriorul ei, creează o atmosferă feerică de basm. La toate acestea se adaugă minunatele Târguri de Crăciun. Despre acestea am ales să vorbim astăzi la Ordinea Zilei.

La Chișinău, organizarea Târgurilor de Crăciun este o tradiție. Și anul acesta, în Capitala Republicii Moldova au fost organizate nu un singur târg, ci trei, consecutiv – un târg organizat ca în fiecare an de către Guvernul Republicii Moldova, unul inițiat an de an la Centrul Expozițional Moldexpo și încă un târg, în premieră, la inițiativa unui organizator de concerte.

Ordinea Zilei a fost prezentă la toate cele trei târguri și s-a aflat în mijlocul oamenilor, care, cu mic și mare, s-au bucurat din plin de venirea minunatelor sărbători de iarnă. La Târgul organizat de către Guvern – ”Crăciunul, acasă” – mirosul de vin fiert, grătar și sarmale calde atrage ca un magnet vizitatorii, aflați chiar și în trecere prin acest perimetru.

Presa noastră, la toate cele trei târguri, a oferit pliante, cărți și pixuri trecătorilor, dar și expozanților, cu îndemnul de a citi permanent informațiile actualizate ale publicațiilor noastre, pe segmentul unic care transmite știri și reportaje în timp real din România și Republica Moldova. Micul nostru cadou a adus zâmbetul și bucuria în sufletul celor prezenți, din considerentul simplu că orice gest contează.

Miracolele există și acesta o demonstrăm și noi, zilnic, prin activitatea noastră de oameni devotați condeiului, scriind din suflet, cu suflet, pentru oameni. Târgurile sunt deschise în Republica Moldova până după Crăciunul pe stil vechi, respectiv 7 ianuarie 2019.

 Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Guvernul Republicii Moldova
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply