Get this Widget

Modelul Duster va continua să rămână o parte din oferta Renault la nivel global. Ce se întâmplă cu Dacia?

0

Renault pregătește o serie de schimbări. Astfel, Laurens van den Acker, directorul de design al companiei, a declarat că  marca auto Renault va înceta să mai vândă modele Dacia pe unele pieţe precum Rusia şi Brazilia, în încercarea de a se poziţiona pe un segment superior de piaţă.

Obiectivul meu este să avem o gamă Renault globală“, a spus Laurens van den Acker cu ocazia salonului auto de la Moscova. În prezent grupul auto francez vinde modele Dacia precum Logan sedan şi Sandero hatchback sub marca Renault pe pieţele din afara Europei. Laurens van den Acker a subliniat că această practică va fi eliminată.

Oficialul Renault a mai spus că planurile privind înlocuirea Logan şi Sandero cu modele Renault vor fi puse în practică după ce automobilele marca Dacia vor fi renovate în Europa, dar nu a oferit un orizont de timp. În Europa, modelele vor continua să fie vândute sub marca Dacia.

Laurens van den Acker a ținut să menționeze că modelul Duster va continua să rămână o parte din oferta Renault la nivel global. uster “este excepţia, este unul din cele mai bine vândute automobile ale noastre“, a punctat directorul Renault.

Autor: Mihai Colț
Foto: Dacia Facebook
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply