Get this Widget

Muzeul din Deva, pe unul dintre cele mai cunoscute portaluri europene de profil

0

Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane (MCDR) Deva a fost inclus pe lista celor promovate de portalul european euromuse.net, unul dintre cele mai cunoscute din domeniu, conducerea institutiei de cultura apreciind ca in acest fel muzeul devean va castiga la capitolul de popularitate, iar numarul vizitatorilor va creste.

“Momentan, pe langa prezentarea generala a institutiei noastre, cei interesati pot gasi informatii despre expozitia temporara “Cetatea Devei, restituita orasului”, urmand ca, in viitorul apropiat, sa oferim detalii despre toate expozitiile organizate la Deva sau la sectiile muzeului din teritoriu”, a declarat joi directorul MCDR Deva, Liliana Tolas, scrie Agerpres.

Muzeul din Deva este cel de-al doilea din Romania care este promovat de portalul euromuse.net, dupa Muzeul National de Arta al Romaniei. Muzeele incluse pe lista euromuse.net sunt prezentate publicului atat in limba tarilor respective, cat si in limba engleza. Informatiile despre activitatea acestor institutii de cultura sunt actualizate regulat, in colaborare cu muzeele partenere din 28 de tari europene. Proiectul “euromuse.net – The exhibition portal for Europe” este finantat de Comisia Europeana si sustinut de NEMO – Network of European Museum Organisations.

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply