Get this Widget

HAI ROMÂNIA! Handbalistele noastre joacă în semifinalele Campionatului European

0

Naţionala feminină de handbal a României joacă în semifinalele Campionatului European, chiar dacă fetele noastre au pierdut cu scorul de 31-29 (17-17) meciul cu Ungaria. Accederea în semifinale s-a datorat victoriei echipei Olandei în fața Germaniei.

Naţionala feminină de handbal a României va trebui să joace în semifinală fără Cristina Neagu, care s-a accidentat în timpul meciului cu Ungaria. Accidentarea sportivei a intervenit în minutul 51, atunci când Cristina Neagu a fost împinsă și a călcat greșit. Ea a fost scoasă cu targa de pe teren şi dusă la spital cu ambulanţa.

În urma accidentării suferite în partida de astăzi contra Ungariei, căpitanului echipei naţionale a României, Cristina Neagu, i se vor efectua o serie de teste, mâine dimineaţa (n.r. joi), pentru a determina natura exactă a accidentării”, precizează Federația Română de Handbal, pe pagina sa de Facebook.

Meciul României din semifinală este programat vineri, iar echipa noastră va înfrunta campioana olimpică en titre Rusia, câştigătoarea primei grupe principale. Rusia a fost învinsă recent de România B, în meciul de debut la Trofeul Carpaţi, cu scorul de 25-24 (11-12). Tot ce putem spune acum este HAI ROMÂNIA! Iar Cristinei Neagu trebuie să-i transmitem sănătate!

În cealaltă semifinală, Olanda va primi replica Franţei.

Autor: Mihai Colț
Foto: Federația Română de Handbal Facebook

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply