Get this Widget

NEBUN DIN DRAGOSTE la puterea …100

0

NEBUN DIN DRAGOSTE la puterea …100. Cunoscuta piesă de teatru semnată de Sam Shepard, în regia lui Claudiu Goga, va avea joi, 28 martie, reprezentația cu numărul 100. Spectacolul se joacă de la ora 20.00, pe scena Sălii Atelier a Teatrului Național ”I. L. Caragiale” din București.

Un thriller intens, cu răsturnări de situații și personaje captive propriilor amintiri și obsesii. Un spectacol în care pericolul este iminent, iar minciuna devine convenție și unică șansă pentru o iubire poate mai puțin vinovată. Eddie și May sunt doi tineri obligați de propriul trecut să-și trăiască pasiunea printre reprizele de furie și nesiguranțe.

O poveste despre iubiri vinovate și secrete tragice de familie, despre trecutul care se transformă într-un demon ce naște în protagoniști un puternic conflict interior care devine sursă a violenței si iraționalității pasiunilor și acțiunilor lor. Un spectacol provocator despre dragoste și demonii ei, dar și despre diferența uneori periculoasă, alteori salvatoare dintre realitatea individuală, subiectivă și realitatea brută a faptului întâmplat“, declară regizorul Claudiu Goga despre spectacol.

Autor: Victoria Preda
Foto: TNB

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply