Get this Widget

Neogen investește în Conso

0

Conso.ro anunță atragerea în structura asociativă a societății Conso Media Group SRL a unui investitor cu experiență în online, Neogen SA. Prin achiziție directă și majorarea capitalului social, Neogen deține aproximativ 27% din Conso. Alin Iacob, co-fondator și director general al societății, a investit la rândul lui, pentru a păstra o deținere semnificativă în companie.

În cei peste 12 ani de existență, Conso.ro a devenit principalul comparator de produse și servicii financiare, diversificându-și recent activitatea prin lansarea unui comparator de prețuri la energie electrică. Societatea își propune să extindă segmentele acoperite de comparatoare către asigurări și alte domenii.

Cu experiență în BestJobs, Vivre și Clever Taxi, Neogen creează premisele transformării modelului de business Conso, cu o orientare majoră către tranzacționarea de produse și servicii financiare.

“Împreună cu echipa Conso, care se va extinde în perioada următoare, ne propunem să ne transformăm in principalul canal de comunicare și de tranzacționare între instituțiile financiare și clienții lor, actuali și potențiali”, a declarat Călin Fusu, CEO Neogen și noul administrator Conso Media Group.

Autor:Victoria Preda
Foto:Călin Fusu Facebook
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply