Get this Widget

Nokia 9 PureView, telefonul cu…cinci camere foto

0

Nokia iese pe piață cu un telefon cu cinci camere foto pe partea din spate. Nokia 9 PureView este unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri, pasionații gadgeturilor de ultimă generație fiind curioși să-i testeze performanțele.

Caracteristicile tehnice ale Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView ar putea să-i dezamăgească pe mulți, în condițiile în care, pentru acest telefon, Nokia a ales să folosească un hardware de top, însă într-o configuraţie mai degrabă potrivită pentru 2018, decât pentru 2019.

Dispozitivul este echipat cu un ecran OLED QHD+ de 5,99” fără decupaje sau orificii pentru cameră, cu spaţiu negru deasupra şi sub acesta. În interior are un Snapdragon 845, modelul de top de anul trecut de la Qualcomm, cât şi o configuraţie 6 + 128 GB (RAM/ROM). Mai mult, acest model, în ciuda faptului că este livrat şi în versiune dual-SIM, nu integrează un cititor de carduri microSD.

În ceea ce privește acumulatorul, acesta este unul de 3.320 mAh, capabil de încărcare rapidă la 18 W şi încărcare wireless Qi la 10W. Telefonul este rezistent la la apă şi praf și dispune de un senzor de amprentă optic integrat în display. De asemenea, are sistemul de operare Android 9.0 „curat” pre-instalat.

Autor: Mihai Colț
Foto: Nokiamob.net
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply