Get this Widget

O companie anunță majorări salariale semnificative

0

Penuria de forță de muncă obligă companiile din România să treacă la măsuri urgente și să adopte noi politici de personal menite să fidelizeze angajații firmei.

Kaufland, unul dintre cele mai profitabile lanțuri comerciale din România, a anunțat că angajații companiei vor beneficia, începând cu 1 martie, de majorări salariale semnificative.

Practic, se merge pe o dublare a veniturilor brute, astfel încât salariul minim încasat de un angajat Kaufland să fie de 1.941 lei. De această majorare se vor bucura toți cei aproximativ 15.000 de lucrători ai lanțului comercial.

Bonusuri de 1.000 de lei pentru cei care recomandă angajați noi

Nu este singura măsură menită să îmbunătățească politica de personal din companie. Începând cu prima zi a lunii martie intră în vigoare și noul contract colectiv de muncă la nivel de companie.

Actul prevede o majorare de până la 20% pentru ajutoarele în bani prin care Kaufland le este alături angajatilor săi atunci când aceștia trec prin evenimente importante din viețile personale.

Mai mult, se are în vedere ca pe lângă sprijinului financiar oferit pentru angajații firmei care devin părinți să fie completat cu pachete cu produse de igienă necesare unui bebeluș, din gama Bevola, marca proprie Kaufland.

În plus, începând cu această primăvară, la nivelul lanțului comercial, va fi adoptat și programul de recomandări, care îi recompensează cu suma de 1.000 lei brut, în anumite condiții, pe salariații care recomandă în companie candidați potriviți pentru posturile disponibile.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Arhiva OZ

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply