Get this Widget

O nouă formulă de abordare a pieței de artă pentru tinerii iubitori de frumos

0

O nouă formulă de abordare a pieței de artă pentru tinerii iubitori de frumos: 1/3/40/100, a casei de licitaţii dedicate artei contemporane tinere din Europa de Est, Lavacow.

Claudiu Ciobanu, Embrace

Lavacow și ale sale licitații de artă Supercontemporană, precum cea din data de 10 iulie, promovează trimestrial pe artiști tineri emergenți, sub 40 de ani, de la care selectează lucrări semnificative, la prețuri de pornire foarte mici, majoritatea sub 500 de euro.

Dumitru Gorzo, Liliecii

Practic, Lavacow ajută începutul, gândul bun al oricărui tânăr care vrea să își construiască o colecție și să testeze statutul de colecționar, căruia îi plac provocările și nu trebuie să aștepte mult timp pentru a se bucura de rezultatul creșterii valorii artistului și, implicit, a lucrărilor de artă tânără achiziționate.

Liviu Mihaiu, Memory and Premonition

Lavacow încurajează colecționismul în România, sprijinind tânăra generație de artiști și de colecționari.

Mircea Suciu, Inside Out

Astfel, licitația online include 100 de lucrări ale unor artiști deja afirmați: Mircea Cantor, Șerban Savu, Mircea Suciu, Dumitru Gorzo, Gheorghe Fikl, Gili Mocanu, Felix Aftene, Francisc Chiuariu, dar și lucrări ale acelora care bat la poarta afirmării ca: Victor Fota, Cristina Gagiu, Liviu Mihaiu, Claudiu Ciobanu, Andrei Ciurdărescu, Alina Slimovschi, Mădălina Andronic și mulți alții.

Victor Fota, Built from Earth, Driven by Stars

 

Autor: Victoria Preda
Foto: Lavacow

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply