Get this Widget

O nouă investiție lângă Aeroportul Henri Coandă: Se construiește ibis Styles Bucharest Airport

0

Orbis Hotel Group își continuă expansiunea în România prin semnarea unui acord de management pentru un hotel ibis Styles la Aeroportul Internațional Henri Coandă din București cu partenerul și investitorul său, Liwa Properties SRL, o filială a ABS Holdings.

În spatele investiției se află șeicul Ahmed Bin Saif Al Nahyan, care este fondalorul și președintele ABS Holdings și deține mai multe investiții în hoteluri și companii aeriene. Hotelul nou construit va avea 85 de camere, bar, restaurant, sală de gimnastică și parcare proprie. Hotelul, situat în Otopeni pe Calea Bucureștilor, va fi cel mai apropiat de aeroport și este programat să fie deschis în primul trimestru din 2019.

Orbis este cel mai mare operator hotelier din Europa de Est cu 127 de hoteluri și unicul licențiator al tuturor mărcilor AccorHotels din regiune. În conformitate cu strategia noastră, extindem în mod dinamic rețeaua de hoteluri din regiune, sub brandurile AccorHotels, în principal prin parteneriate cu investitori puternici și de încredere. Capitala României este o piață-cheie pentru noi,  pe care ne angajăm o dezvoltăm în continuare. Sunt convins că hotelul ibis Styles Bucharest Airport, dezvoltat în parteneriat cu Liwa Properties S.R.L. va consolida și mai mult imaginea internațională a orașului, întrucât va oferi oaspeților o nouă experiența hotelieră“, a declarat Gilles Clavie, președinte și CEO al Orbis.

Autor: Ioana Galeș
Foto: ibis Styles
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply