Get this Widget

Oana Motoi a lansat Cromwell Evan Global și s-a asociat cu biroul de avocatură Vernon | David

0

Cu o experiență de 10 ani în domeniul consultanței financiare, Oana Motoi lansat Cromwell Evan Global, companie ce oferă servicii de fiscalitate și consultanță în afaceri. De asemenea, a anunțat că se asociează cu biroul de avocatură Vernon | David.

Misiunea companiei este de a veni cu o atitudine proactivă pentru toate cerințele din spectrul financiar, fără a ne mulțumi cu o abordare reactivă. Investiția în start-up este de 100.000 euro, compania funcționând cu două birouri la București și Chișinău. Targetul este de a ajunge în cinci ani în Top 3 al companiilor independente de consultanță fiscală”, a declarat Oana Motoi, Fondator & Managing Partner Cromwell Evan Global, adăugând: ”Asocierea cu un birou de avocatură renumit precum VERNON | DAVID ne onorează și suntem nerăbdători să demarăm primele proiecte.”

VERNON | DAVID este un birou de avocatură boutique, lansat de Charles Vernon și Daniela David în urmă cu peste 10 ani. Charles este un cetățean american, dar lucrează în România din 1997. În 1997 a lucrat pentru Taylor Joynson Garett la București, fiind apoi angajat în 2001 de Ernst & Young pentru a conduce echipa de avocați din România și Republica Moldova. În 2008, el și Daniela au fondat  VERNON | DAVID. Cu un staff de cinci parteneri și 30 de avocați asociați, firma a fost implicată în unele dintre cele mai mari tranzacții din România, cum ar fi consilierea TMK la achiziția Combinatului Siderurgic de la Reșița, actualmente cel mai mare producător de oțel din România, asistarea Iulius Mall în dezvoltarea Palas Mall, unul dintre cele mai mari proiecte de retail din România, sau reprezentarea Xannat (fostul grup Anglo-American și cel mai mare producător de minereuri agregate) în trazacția de tip ”management buy-out”.

Majoritatea clienților noștri au fost alături de noi de mulți ani, încă de când am înfințat firma. Ne mândrim cu o echipă remarcabilă de avocați, care au talentul și abilitățile necesare de a înțelege business-urile cărora le oferim consultanță”, spune Charles Vernon, Managing Partner Vernon | David, adăugând: ”O cunoaștem pe Oana de mulți ani și apreciem profesionalismul ei. Suntem încântați de noua asociere și suntem convinși că vom oferi servicii la cele mai înalte standarde.”

Pentru a se diferenția pe piață, Cromwell Evan Global lansează un nou serviciu de consultanță integrată, ce ușurează procesul investițional și reduce costurile investitorilor, denumit ”CONSULTANȚĂ 360”. Oana Motoi explică: ”Conceptul de Consultanță 360 a venit ca urmare a experienței de lucru cu investitorii care au nevoie de un spectru larg de consultanți atunci când planifică o nouă investiție. Prin acest serviciu, CEG este coordonatorul unei asocieri de business din domeniul serviciilor profesionale, alături de experți tehnici din diverse domenii (energie, IT, private banking sau real estate) ce oferă consultanță integrată. Nu doar recomandăm niște consultanți, suntem integratorul care coordonează toți experții – fiscali, legali și tehnici necesari în planificarea și implimentarea eficientă a unei noi investiții.

Pentru acest serviciu, Oana colaborează deja cu doi experți recunoscuți în domeniile private banking și energy: Alex Massaci (cu o experiență de 18 ani în cadrul PwC și fost director al biroului din România Gutman Bank) și Serban Țigănaș (un manager cu 40 de ani de experiență în energie, consultant al Băncii Mondiale în domeniu și fondator al TEB Energy Business). Lista este completată de consultanți cu expertiză dovedită în domenii precum IT sau real estate, domenii extrem de active în mediul de afaceri local.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Cromwell Evan Global

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply