Get this Widget

Opera la Bibliotecă

0

Joi, 24 mai 2018, de la orele 17:30, Biblioteca Metropolitană București (BMB) invită iubitorii de muzică la Sediul Central Mihail Sadoveanu din Str. Tache Ionescu, nr. 4 pentru o reîntâlnire surpriză cu Opera la Bibliotecă într-un spectacol – avanpremieră la concertul pe care BMB îl va organiza de 1 Iunie.

Timp de o oră, sopranele Manuela Mocanu și Daniela Rădulescu, tenorul Daniel Stoica, baritonul Eugen Secobeanu, basul Ștefan Cârstea și pianistul Ieronim Buga ne vor da motive să ne simțim din nou copii.

Proiectul Opera la Bibliotecă promovează muzica de operă prin intermediul artiștilor consacrați, alături de muzicieni aflați la început de drum. Intrarea este gratuită, iar accesul în sală se face în limita locurilor disponibile.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice în subordinea Primăriei Municipiului București, a cărei principală misiune este cea de a facilita accesul gratuit și nediscriminatoriu la informare și lectură, atât în spațiile proprii, cât și/sau prin serviciul de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply