Get this Widget

Operația care mi-a schimbat viața

0

Antonio este originar din Padova, Italia. Cunoscut om de afaceri, el circulă foarte mult, în întreaga lume, după cum el însuși mărturisește. Are peste 40 de ani, a fost căsătorit, dar a divorțat după zece ani. După aceea, nu a mai avut timp pentru o relație stabilă fiind tot timpul pe drumuri. După operația de chirurgie estetică, Antonio a exclamat bucuros: ”Gata, mi-am găsit o soție moldoveancă!”

Din recomandările prietenilor, dar și prin intermediul Internetului, Antonio l-a găsit pe doctorul Viorel Cotea, despre care a auzit numai lucruri frumoase. Înainte de a veni la consultație, meticulos din fire, Antonio a studiat în amănunt galeria foto a doctorului specialist în chirurgie estetică.

S-a adresat clinicii specializate exclusiv în chirurgia estetică deoarece, după cum singur a povestit, pentru simplul fapt că dorea intimitate. Nu era mulțumit de aspectul îmbătrânit al feței, unde oboseala lăsase urme adânci.

Dr. Viorel Cotea a efectuat operația de lifting facial și corecția pleoapelor, cu surplus de piele. Antonio a fost mai mult decât mulțumit. Deoarece vorbește numai italiana, Antonio a avut nevoie de translator, cu care a legat o frumoasă prietenie. După operație, Antonio a invitat translatorul din R. Moldova la o pizza, într-un local din Chișinău, cu specific italian.

Nu a durat nici o lună de zile și Antonio s-a căsătorit cu Maria, cea care i-a fost translator. Este mai mult decât fericit deoarece Maria este o foarte bună gospodină și îl ajută în continuare și în relația de comunicare zilnică, atât în R. Moldova, cât și în România, unde nu demult a găsit noi oportunități de afaceri, pe segmentul finanțărilor europene.

A crezut că operația de chirurgie estetică îi va schimba viața și așa a fost. La orice drum am porni important este să credem că va fi bine și va fi…

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Ion Panfil
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply