Get this Widget

Operația de chirurgie estetică mi-a schimbat viața: Mi-am găsit jumătatea!

0

G.M. de 50 de ani este originar din Republica Moldova, dar de câțiva ani buni, el lucrează peste hotare. Deoarece a fost nevoit să plece pentru a putea întreține financiar familia, G. a luat viața în propriile mâini, la propriu, deoarece el este recunoscut pentru modelarea în lemn, fiind creator de mobilier.

Trimitea bani acasă, strângea de cele mai multe ori cureaua, din simplul motiv ca celor dragi de acasă să le fie bine. Și eforturile lui, financiare și sufletești, s-au întins pe durata a câțiva ani, până într-o zi când soția i-a dat un mesaj pe SMS, spunându-i simplu și concis: ”vreau să divorțăm deoarece a dispărut pasiunea la noi!”

Oglinda

G.M a înțeles imediat că ”ochii care nu se văd, se uită” și probabil, soției i-a ieșit în cale altă privire pătrunzătoare căreia nu i-a putut rezista. A privit în oglindă și a observat cum anii și nopțile nedormite și-au lăsat amprenta asupra lui.

Imediat a dat în căutare pe Internet cuvântul cheie ”chirurgie estetică” și computerul i-a dat o listă întreagă de medici și clinici specializate în frumusețe. A ales R. Moldova deoarece, după cum povestește el astăzi, ”nicăieri nu este mai bine decât acasă”.

După îndelungi cercetări și analize, G. a ajuns la dr. Viorel Cotea, primul medic chirurg estetician al R. Moldova, pregătit cu 34 de ani în urmă, la Moscova, pentru a pune bazele acestei specialități și în această țară.

O nouă viață

G. a înțeles că, pentru a avea o nouă viață, are nevoie de o schimbare. De aceea a ales chirurgia estetică – rezultate optime într-un timp relativ scurt. Operația i-a redat încrederea în sine, a redevenit omul pe care el însuși întotdeauna l-a simpatizat.

Plin de energie, optimist, având mereu glumele cele mai bune cu el, destinul i-a adus în cale și iubirea mult visată. Când a revenit la primul pansament, G. radia, deja, de lumină și iubire, motiv pentru care ne-a mărturisit, strigând în gura mare: ”mi-am găsit jumătatea!”.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Ordinea Zilei

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply