Get this Widget

Operația de înfrumusețare mi-a schimbat viața. Am găsit partenerul ideal și tatăl perfect pentru copilul meu

0

Și în această săptămână continuăm seria de reportaje, în premieră, numai la Ordinea Zilei, cu sprijinul Clinicii de chirurgie estetică ”Neogen” de la Chișinău, care ne-a oferit inclusiv posibilitatea dialogului direct cu pacienții. Din motive lesne de înțeles, personajele poveștilor redate aici vor avea doar inițialele numelor lor publicate.

Tema de astăzi este o altă frumoasă poveste de dragoste, care a avut loc imediat după efectuarea intervenției de chirurgie estetică la clinica specialistului estetician dr. Viorel Cotea, medicul cu o experiență în domeniu de aproape 35 de ani. 

A.D. și-a luat propria viață în mâini de la o vârstă destul de fragedă. I-a plăcut să învețe și a urmat nenumărate școli și cursuri suplimentare în România, având în propria personalitate înscrisă dorința asiduă de perfecțiune. Destinul trist a făcut ca ea să treacă printr-un accident rutier, moment în care viața a luat altă întorsătură, una total neașteptată. Nu știa ce înseamnă chirurgia estetică dar, cu ajutorul unei prietene de la Chișinău a ajuns să facă primele intervenții la una dintre clinicile cunoscute în Republica Moldova, pentru reabilitarea post traumatică a membrelor inferioare. Și, ulterior, a revenit acasă, în România. Apoi, viața și-a urmat cursul firesc, A. lucrând la trei și chiar patru locuri de muncă odată.

Revenirea…

La un moment dat, a simțit impulsul de a reveni la chirurgia estetică, mai ales că sufletul ei era în acel moment neîmplinit. Și a descoperit clinica doctorului Viorel Cotea, locul unde, după ce a trecut pragul, a simțit că este … acasă. Operația dorită a decurs minunat și A. a plecat acasă, la București, cu gândul că o viață nouă este pe cale să înceapă. Și așa a fost. A cunoscut pe actualul partener de viață cu care acum are un copil. Pentru ea, el este tatăl perfect pentru copilul ei pe care și l-a dorit din tot sufletul. Astăzi, ea se simte puternică, încrezătoare și optimistă. Știe că viața noastră este presărată cu bune și mai puțin bune, dar a aflat între timp că pentru toate există o ieșire și mai mult decât atât…o viață nouă. 

Concluzie

Pentru tot ceea ce facem, depinde doar de noi, de cum simțim în interiorul nostru, de credința și încrederea noastră în noi înșine și, ulterior, în ceilalți și în Divinitate, desigur. Dar nimic din ceea ce avem frumos în viață nu se poate întâmpla dacă nu pornim de la relația eu cu eu, eu cu mine, eu cu sine. Și A. demonstrează că acest fapt este posibil. Operația de chirurgie estetică, da, poate schimba viața în bine, dacă suntem pregătiți psihologic, avem dorință și speranță. Nimeni și nimic nu ne poate lua aceste daruri pe care le-am primit încă de la naștere. Nu trebuie decât să le accesăm, mai simplu de atât nici că se poate.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Pixabay.com
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply