Get this Widget

Operația de înfrumusețare mi-a schimbat viața. Am un nou loc de muncă

0

Ana B., din Bălți- Republica Moldova, povestește astăzi că operația de înfrumusețare i-a schimbat viața. După ce a recurs la o schimbare externă, a reușit imediat, chiar după primul interviu, să schimbe locul de muncă. Ea spune că acum, în sfârșit, se bucură, pe deplin, de viață, o nouă viață.

Plafonare. Stagnare. Neîmplinire. Eșec. Tristețe. Așa simțea Ana B., înainte de a recurge la planul B al vieții sale și anume schimbarea aspectului estetic al feței și corectarea micilor imperfecțiuni ale corpului. S-a adresat Clinicii specializate exclusiv în chirurgie estetică, de la Chișinău, unde a beneficiat de consultație la dr. Viorel Cotea, medic specialist, cu o experiență de 35 de ani în domeniu.

Am avut noroc să fiu programată în perioada dorită, pentru că la dr. Viorel Cotea programările se fac cu cel puțin o lună înainte. Imediat ce am luat decizia de a recurge la chirurgia estetică, totul a decurs ușor”, subliniază Ana B.

Se simțea blocată într-un loc de muncă care nu îi mai aducea satisfacții. Mergea la serviciu și revenea acasă, fără nicio bucurie. Timp de câțiva ani, Ana a fost prinsă ca într-o capcană într-o viață monotonă și lipsită de entuziasm. Totul a durat până într-o zi când, privindu-se în oglindă, a spus: ”gata, până aici, ajunge. Mai departe nu merg tot așa. Este timpul de a recurge la planul B”.

Pentru Ana, planul B însemna a trimite CV-ul la mai multe firme, a merge la interviuri, a găsi un nou loc de muncă, unde fiecare zi să fie o sărbătoare. Dar privind mai atent în oglindă, ea a decis ca înainte de a porni pe noul drum să aibă un chip mai plăcut.

Dr. Viorel Cotea a efectuat două intervenții chirurgicale sub aceeași anestezie, și Ana a fost mai mult decât fericită. Operația de chirurgie estetică i-a adus o mai mare încredere în sine, după care realizările au urmat în lanț, una după alta.

 Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Ion Panfil
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply