Get this Widget

Operația de înfrumusețare mi-a schimbat viața: Eu și sora mea suntem …gemene!

0

Am ales să vorbim despre I.M., originară din Bălți, Republica Moldova, care anul acesta împlinește 23 de ani. Practică sportul de performanță, participă la campionate naționale și internaționale de volei.

În timpul unei partide amicale între două echipe, I. a fost lovită, din greșeală, desigur, de o minge, care i-a deformat nasul. A apelat la dr. Viorel Cotea, medic chirurg estetician, recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni specialiști în rinoplastie.

Dr. Cotea i-a refăcut septul nazal, afectat traumatism, în urma loviturii. Înainte de a fi efectuată operația chirurgicală, I.M. s-a prezentat la clinică împreună cu sora ei geamănă, V.M.

Dorința expresă a pacientei I.M. era să arate după operație exact ca sora ei, mai ales că cele două sunt încadrate în categoria gemeni identici. Rezultatul doctorului Viorel Cotea, care are o experiență de 35 de ani în domeniu, și mii de operații de rinoplastie la activ, a fost unul pe măsură. I.M. a fost foarte bucuroasă de rezultatul final, atât de bucuroasă încât nu s-a abținut să exclame: ”Eu și sora mea…suntem gemene!”

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Arhiva OZ
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply