Get this Widget

Operația de înfrumusețare mi-a schimbat viața. La 65 de ani a devenit tată

0

Continuăm seria articolelor a căror tematică este atât de ordin medical, cât și psihologic. Cele două noțiuni, medicină și psihologie, se întrepătrund și devin un tot unitar, fără de care nu putem vorbi despre reușită, mulțumire sufletească și împlinire.

Alberto S. este originar din Roma, Italia. Este căsătorit cu Natalia, care este cu 30 de ani mai tânără decât el, originară dintr-un oraș din nordul Republicii Moldova. Îl deranja aspectul estetic al feței și soția, Natalia, i-a spus lui A.S. că știe o clinică intimă în Capitala R. Moldova, unde se va simți ca acasă și visul lui de a arăta mai tânăr, așa cum se simte și în interior de altfel, va deveni realitate. Zis și făcut.

Au luat avionul și această călătorie pentru Natalia a însemnat de fapt…revenirea acasă. Ea a îmbinat utilul cu plăcutul. Utilul, pentru că Alberto a efectuat intervenția chirurgicală de întinerire și plăcutul, pentru că Natalia și-a revăzut persoanele dragi sufletului, precum și locurile natale.

Operația, efectuată de dr. Viorel Cotea, medic chirurg estetician, care este și membru al Societății Române de Chirurgie Estetică (SRCE), a fost un real succes. După câteva luni de la efectuarea operației de chirurgie estetică, în viața cuplului Natalia și Alberto a apărut și primul copil. Satisfacția sufletească a ajutat pe deplin și în planul familial, unde sunt astăzi împliniți pe deplin. Și totul a început cu un gând, un simplu gând…

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Pixabay.com

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply