Get this Widget

Operația de înfrumusețare mi-a schimbat viața. Soțul mi-a făcut un cadou frumos!

0

Împlinită profesional și căsătorită de 20 de ani, A.V., o doamnă de aproape 50 de ani, din Călărași, Republica Moldova, a spus că soțul i-a făcut cel mai frumos cadou de Crăciun.

Imediat ne-am gândit la ceva frumos, un gest material sau spiritual, desigur… Dar, contrar gândurilor noastre pozitive, A. povestește că exact în perioada frumoasă a sărbătorilor de iarnă, soțul i-a spus sec:  ”Vreau să divorțăm!”. La întrebarea ei de ce, el a răspus că ea, fizic, nu mai arată bine.

Am pornit cu acest gând la operație și după nicio lună de la finalizarea ei, operația de chirurgie estetică mi-a schimbat, în totalitate, viața. Până a ajunge la operație, nu înțelegeam că viața este frumoasă și merită trăită, povestește astăzi, cu bucurie, A.V.

A.V. s-a adresat Clinicii de chirurgie estetică deoarece a dorit să fie mulțumită de aspectul fizic exterior. A înțeles că atunci când ea însăși se simte împlinită în suflet, manifestarea armoniei interioare se va reflecta, cu siguranță, și în exterior.

Operația efectuată de dr. Viorel Cotea, medic specialist estetician, cu o experiență de 35 de ani în domeniu, i-a adus femeii o nouă viață, un nou început.

Atunci când o ușă se închide, alta se deschide. O nouă viață pentru A.V. tocmai a început.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Arhiva OZ
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply