Get this Widget

Operația de înfrumusețare mi-a schimbat viața

0

Chirurgia estetică astăzi, în cele mai multe cazuri, este o necesitate. Și aceasta deoarece mulți angajatori pun preț pe aspectul exterior al angajatului, chiar și mariajul are ca punct de plecare aspectul exterior. Pornind de la aceste două considerente psihologice, Ordinea Zilei, pornește la un nou drum, cu această rubrică, coordonată cu o clinică specializată în chirurgie estetică, a cărui specialist are o experiență de peste 30 de ani în domeniu.

„Operația de înfrumusețare mi-a schimbat viața” este rezultatul a zeci de convorbiri cu pacienții, înainte și după operație, subiect ce reprezintă o premieră media. Numele vor fi scrise cu inițiale, pentru a păstra confidențialitatea și pentru a proteja datele cu caracter personal.

Clinica de chirurgie estetică ”Neogen” din Chișinău are expus, la recepție, un album unde pacienții își expun punctul de vedere, având la final semnătura olografă. Dr. Viorel Cotea, specialistul clinicii, cu o experiență de 34 de ani în domeniul chirurgiei estetice, fiind primul medic din Europa de Est, pregătit la Moscova, în această specialitate, a înființat clinica ce se ocupă exclusiv cu chirurgia estetică, cu opt ani în urmă. Motivul pentru care a pornit la acest drum a fost unul cât se poate de simplu: ca pacienții să vină și să dorească să revină la operația de înfrumusețare, simțindu-se în această instituție medicală ca la ei acasă. Dovadă în acest sens stau mărturiile pacienților.

Începem seria de reportaje cu A.V., care a venit cu mama, la prima consultație. Ulterior, având încredere în personalul primitor al clinicii, A. a venit de fiecare dată singură. La numai 21 de ani, A. este ageră, energică, activă și conduce un mic Fiat, pe care îl parchează, de fiecare dată, cu mare grijă și atenție. O deranja aspectul exterior al urechilor. Ascundea acest inconvenient, purtând întotdeauna părul lung, ce cade liber până la umeri.

Operația de chirurgie estetică mi-a schimbat viața”, spune astăzi A.V. “După această intervenție“, povestește tânăra, originară din Chișinău, “am început să am o mai mare încredere în mine“. ”Nu știam unde vin, prima dată. De aceea am luat-o pe mama cu mine, ea fiind și cea mai bună prietenă a mea. Văzând locația și încăperile, intime și primitoare, după prima vizită, am avut dorința de a veni singură”, spune, cu sinceritate, A.V.

La puțin timp după operație, A.V. a devenit moderatoarea unei emisiuni TV de mare audiență la Chișinău. Pe străzi și autostrăzi, în Capitala R. Moldova, puteau fi văzute panouri cu fețișoara frumoasă a tinerei moldovence. Frumusețea nativă, cu un pic de corecție prin intermediul chirurgiei estetice, precum și creșterea încrederii în sine, ca urmare a intervenției medicale, în cazul lui A.V, a făcut minuni.

Și exemplele, la Ordinea Zilei, vor continua. Dacă aveți o poveste în acest sens, nu ezitați să ne scrieți pe adresa redacției.

 Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Arhiva OZ
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply