Get this Widget

Orbis Hotel Group intră pe piața din Timișoara

0

Orbis Hotel Group își dezvoltă în continuare rețeaua hotelieră din România prin intrarea în Timișoara, principalul centru social, economic și cultural din vestul României.

Orbis și partenerul și investitor său local, Hotel Development S.A. au semnat un contract de management pentru o perioadă inițială de 15 ani, pentru primul hotel ibis din Timișoara.

Orbis este cel mai mare grup hotelier din Europa de Est și, odată cu sosirea brandului ibis la Timișoara, ne consolidăm și mai mult poziția de lider în România. Sunt convins că brandul ibis, cunoscut și apreciat pe plan internațional, cu sprijinul regional al Orbis, va asigura o vizibilitate excelentă pentru Timișoara ca destinație turistică, iar hotelul, datorită experienței oferite oaspeților, va contribui în mod decisiv la calitatea ospitalității din oraș “, a comentat Gilles Clavie, Președinte și CEO al Orbis.

Hotelul nou construit, situat în vecinătatea centrului orașului, va oferi 200 de camere și apartamente, un restaurant, un bar, lounge, săli de conferință și parcare proprie. Hotelul este programat să se deschidă în T4 2020.

Suntem bucuroși să ne alăturăm grupului AccorHotels prin introducerea mărcii ibis pe piața din Timișoara, un brand cu design contemporan, spații sociale relaxante și vibrante, care va completa oferta actuală pe piața hotelieră din Timișoara“, a declarat Emil Cristescu, unul dintre acționarii companiei nou create pentru acest proiect.

Autor: Victoria Preda
Foto:Orbis Hotel Group

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply