Get this Widget

P3 susține echipa României la Invictus Sydney 2018

0

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, a semnat un contract de sponsorizare cu echipa României care participă la Invictus Sydney 2018. Sponsorizarea de 5.000 de Euro a fost folosită pentru cumpărarea echipamentelor necesare pentru pregătire și pentru concurs.

P3 crede în puterea echipei, în pasiunea din fiecare dintre noi, în dorința de a munci și de a lupta pentru un scop. Avem certitudinea că acest imbold din partea noastră îi va ajuta să se antreneze mai bine, să îşi atingă potenţialul și să se întoarcă victorioși acasă”, spune Sînziana Pardhan, Director General P3 Logistic Parks România.

„Invictus Games” nu este o simplă competiție, ci o stare de spirit. Este un proiect construit în jurul ideii de recuperare fizică și psihică prin sport, dar are și un pregnant rol educativ. Încurajează gândirea pozitivă, îi face pe oameni mai încrezători și mai buni, dă speranță celor care, apăsați de o traumă majoră, nu mai aveau puterea de a vedea partea luminoasă a vieții. Nu în ultimul rând, exemplul unor răniți sau invalizi care își depășesc limitele, are un efect multiplicator la nivelul întregii societăți, cultivând, dincolo de efectele benefice ale sportului, spiritul de întrajutorare umană și de coeziune a colectivității. Mulțumim societății P3 Logistic Parks pentru suportul necondiționat acordat, în calitate de sponsor. Transmitem gândurile noastre bune și întreaga recunoștință tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestei cooperări utile proiectului”, spune echipa Invictus România.

Echipa Invictus România a câștigat patru medalii la Jocurile Invictus din Canada şi a decis să nu se oprească aici. Militarii români răniți se pregătesc intens pentru „Invictus Games Sydney – 2018”, sunt motivați şi vor să transmită entuziasmul lor şi altor camarazi răniți, pentru a se alătura acestui frumos proiect ce vizează recuperarea fizică și psihică prin sport. Următoarea ediție a jocurilor va fi organizată în Australia, la Sydney, în perioada 20-27 octombrie 2018. Membrii echipei Invictus România au fost  încurajați de Prințul Harry, el însuși veteran al războiului din Afganistan.

Autor: Mihai Colț
Foto: Invictus România 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply