Get this Widget

Peste o sută de universităţi își prezintă oferta la RIUF

0

Peste o sută de universități și instituţii educaţionale din țări precum România, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Franța, USA, Arabia Saudită, Spania sau Germania își prezintă oferta la RIUF-The Romanian International University Fair. Evenimentul are loc în zilele de 6 și 7 octombrie, la Sala Palatului din București.

La RIUF vor fi prezente 50 de universități din Marea Britanie şi universităţi aflate în top 100 mondial precum Imperial College London, University College London, University of Bristol, University of Nottingham, University of Sheffield, Birmingham University.

Ofertele educaționale includ peste 7.000 de programe de licenţă şi masterat în peste 30 de domenii de activitate precum inginerie, arte, business, marketing, IT&Computer Science, management hotelier, drept, medicină, arhitectură.

Printre universităţile prezente la RIUF se numără şi University of Birmingham cu circa 26.000 de studenți. Cele mai căutate programe de master ale instituţiei se numără cel de Cooperare, conflict și probleme de securitate și cel de Politică Economică Internațională. La nivel de doctorat, universitatea are cinci programe generale: Artă și Drept, Inginerie și Ștințe, Științe ale Naturii, Medicină și Medicină Dentară și Științe Sociale.

Mai bine de 20 de universităţi din Olanda vor oferi informaţii despre programele de licenţă, masterat şi doctotrat. Radboud University, de exemplu, va oferi informaţii despre 12 programe de studiu la nivel licență și peste 35 de master în limba engleză.

Autor: Mădălina Lazăr
Foto: RIUF
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply