Get this Widget

Policolor a finalizat construcția noii fabrici de lacuri și vopsele din Capitală

0

Policolor S.A. a finalizat construcția noii fabrici din București, după o investiție de 7 milioane de euro, care include și valoarea terenului. Localizată într-un complex cu o suprafață de 2,5 hectare, alături de un depozit modern, fabrica de ultimă generație va produce vopsele, tencuieli, emailuri, lacuri, precum și produse conexe acestora (grunduri, amorse etc.).

Noul complex în care sunt poziționate fabrica și noul depozit de 5.000 mp, va avea logistica și distribuția internalizate, și are ca obiectiv atât creșterea calității și cantității de produse Policolor, cât și optimizarea și eficientizarea livrării acestora către clienți. Construcția a fost finalizată la mijlocul lunii iunie, iar în perioada imediat următoare, noile unități de producție vor trece prin fazele de amplasare și testare, urmând să înceapă să funcționeze în vara acestui an. 

„Pentru echipamentele și sistemele nou implementate, alături de construcția efectivă a noii facilități de producție, am investit 4,3 milioane de euro. Mai mult, noul depozit va deveni o parte esențială a capacității noastre îmbunătățite de distribuție pentru întreaga țară și în special pentru București și sudul României”, declară David Jordan, CEO Policolor Orgachim.

Autor: Mihai Colț
Foto: Policolor

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply