Get this Widget

Precizări importante făcute de Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva

0

Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, instituție care funcționează în subordinea Consiliului Județean Hunedoara, dorește să facă pe această cale o precizare legată de informațiile care au apărut în ultimul timp în spațiul public.

Concret, în mass-media se vehiculează faptul că specialiști din MCDR ar trebui trași la răspundere pentru un mash prin care se amintește despre celebrarea Anului Centenar în termenii de „1818-2018” și care în urmă cu aproximativ două săptămâni a fost amplasat pe clădirea unui complex comercial din municipiul Deva.

Instituția muzeală deveană, care în momentul declanșării subiectului de presă nu a fost contactată, dorește să sublinieze faptul că eroarea nu se datorează specialiștilor din MCDR.

Membrii comisiei care se ocupă de activitățile dedicate Anului Centenar sunt specialiști care și-au petrecut săptămâni întregi (nu doar la locul de muncă, ci și în timpul liber), pentru a concepe, a elabora, a edita și a verifica modelul de bază care a stat la tipărirea mash-urilor, banner-elor, invitațiilor, flyer-elor, mapelor, afișelor etc. Toate acestea au fost tipărite corect luni de zile. Un eveniment neplăcut care nu are legătură cu MCDR a dus la amplasarea unui mash ce a conținut o eroare colosală. Regretăm acest fapt, dar nu ni-l asumăm. Cu atât mai mult cu cât greșeala a fost asumată la momentul respectiv (aproximativ acum două săptămâni), de către firma care produs mash-ul și care a remediat eroarea pe propria ei cheltuială.

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply