Get this Widget

Premieră. Aeroportul Traian Vuia din Timișoara este disponibil online în Google Maps

0

Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara marchează o premieră, fiind primul aeroport din țara noastră disponibil online în Google Maps Indoor. Astfel cei care doresc să facă un tur virtual al aeroportului au acum această posibilitate. 

Directorul aeroportului, Daniel Idolu, a explicat că un astfel de sistem este util pentru un pasager care îşi planifică primul zbor spre sau de la Timişoara, pentru că se poate familiariza mult mai uşor cu fluxurile aeroportului înainte de a pleca spre aeroport.

De asemenea, reprezintă un ajutor pentru cei care au nevoie de diferite informaţii, despre zone comerciale, spaţii publicitare, zone de acces, pentru a-şi crea o imagine şi de a înţelege mai bine cum sunt amplasate toate acestea.

Credem că noua tehnologie trebuie să fie pusă la dispoziţia pasagerilor şi colaboratorilor noştri, iar această facilitate este una cu o utilitate practică pe care dorim să o extindem şi în noul terminal ce se va construi în perioada 2019-2020”,a subliniat directorul aeroportului.

Turul virtual al interiorului aeroportului poate fi accesat prin Google Maps de pe PC, tableta sau smartphone-ul utilizatorului, conectate la internet. Aplicaţia oferă o mulţime de funcţionalităţi utile, o hartă interactivă, imagini cu zona de parcare, punctele de taxare parcare, zonele de check-in, magazinele, porţile de îmbarcare, saloane business şi VIP.

Autor: Victoria Preda
Foto: Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara Facebook

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply