Get this Widget

PREMIERĂ MONDIALĂ:Robotul umanoid Sophia are card de credit

0

Sophia the Robot, robotul umanoid creat de compania Hanson Robotics, are card de credit. UniCredit este instituția financiară care marchează o premieră mondială prin oferirea primului card de credit pe numele unui utilizator cu inteligență artificială.

UniCredit este banca pentru lucrurile care contează pentru clienţii săi. Avem o abordare eficientă și pragmatică în domeniul digital, concentrându-ne pe inițiativele care aduc îmbunătățiri experienței clienților în zona digitală și a canalelor alternative. Europa Centrală și de Est reprezintă terenul de implementare perfect pentru noile soluții în domeniul digital și IT, grație deschiderii recunoscute a acestei regiuni către inovație. Inteligența artificială și tehnologia sunt parte a acestei evoluții care ar putea contribui la o calitate mai bună a vieții oamenilor în viitor și influența modul în care facem banking. De aceea, suntem încântați să putem face acest pas istoric alături de Sophia și de Hanson Robotics!”, a declarat Septimiu Postelnicu, Director Executiv al Diviziei Retail.

Astfel, începând cu data de 10 mai 2018, Sophia se va putea bucura de toate beneficiile unui card UniCreditCard Premium emis sub sigla Mastercard complet funcțional.

Sophia este cel mai recent și cel mai avansat robot al companiei americane Hanson Robotics. De la crearea sa, în aprilie 2015, Sophia a devenit un fenomen mondial datorită expresivității și abilității sale de a purta conversații naturale cu oamenii. În octombrie 2017, s-a anunțat public faptul că robotul a devenit cetăţean al Arabiei Saudite, fiind astfel primul robot care a primit cetăţenia unei ţări.

Autor: Mihai Colț
Foto/video: Hanson Robotics/ Youtube

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply