Get this Widget
Cursul BNR
22 Ian 2018
 EURO = 4.6656 RON
 USD = 3.8059 RON
Cursul BNR
19 Ian 2018
 EURO = 4.6614 RON
 USD = 3.7984 RON
Mountain View
Mountain View

Premieră pe HISTORY:Telespectatorii pot urmări documentarul de investigaţie “Operaţiuni clandestine”

0

HISTORY® își răsplătește telespectatorii cu o noouă premieră, difuzând pe 2 februarie, de la ora 22:00, documentarul de investigaţie “Operaţiuni clandestine”. Filmul prezintă cercetările realizate de fostul agent CIA Barry Eisler, multi-premiatul jurnalist Steve Volk şi cineastul Chris Garetano despre miturile, conspiraţiile şi acuzaţiile legate de o bază militară abandonată, supranumită Camp Hero din Montauk, Long Island.

Guvernul american susţine că în acel loc a funcţionat o bază militară care a contribuit la apărarea cetăţenilor, însă de decenii circulă numeroase zvonuri cum că între zidurile sale ar fi ascunse urmele unei conspiraţii guvernamentale de amploare. Totodată, este cunoscut faptul că după Al Doilea Război Mondial, autorităţile din SUA au făcut experimente pe proprii cetăţeni, în cadrul unor programe precum “Experimentele Tuskegee” sau “MK Ultra”.

Documentarul va încerca să ofere un răspuns celor care cred că în baza militară Camp Hero au avut loc experimente pentru controlul minţii, teste cu acid, răpiri de copii sau călătorii în timp, acesta putând să fie un alt exemplu de proiect top secret al americanilor.

Autor: Isabela Nicolescu

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply