Get this Widget

Prima locație Coffee 2 Go România 3 în 1: cafenea, ciocolaterie și wine bar

0

Coffee 2 Go România a deschis recent în Cluj o nouă cafenea cu un concept inovator care îmbină aroma cafelei cu finețea ciocolatei artizanale și rafinamentul vinurilor de colecție.

Cafeneaua din Cluj este administrată în regim de franciză, iar noul concept a fost dezvoltat în colaborare cu administratorii acesteia, care au personalizat locația cu experiența și pasiunea lor pentru gusturi fine și produse naturale realizate cu ingrediente de calitate superioară.

Cafeneaua din Cluj este prima din lanțul Coffee 2 Go care include ciocolaterie și degustare de vinuri speciale și de colecție, urmând ca până la sfârșitul anului conceptul să fie implementat și în alte locații din București și din țară.

Prin această inițiativă, Coffee 2 Go România încurajează administratorii de francize ca, pe lângă alinierea la standardele lanțului de cafenele, să vină cu propria creativitate, pasiune și expertiză pentru a îmbogăți experiența clienților cu momente deosebite.

Credem că ideile bune merită împărtășite și credem că aportul personal este foarte valoros, de aceea vrem să oferim francizaților noștri cadrul propice pentru a se exprima, inova și crea, bineînțeles cu o atenție deosebită și respect pentru valorile și standardele Coffee 2 Go Romania. Suntem încântați de diversitatea și atmosfera destinsă pe care Coffee 2 Go Cluj o oferă clienților săi și ne dorim să continuăm în această directie”, a declarat Vlad Timaru, Fondator Coffee 2 GO România.

CITEȘTE ȘI

Coffee 2 Go, o afacere pornită cu o investiție de 12.000 de euro, deține astăzi 23 de locații în șapte orașe din țară

Vlad Timaru: Cu siguranță, antreprenoriatul se învață. Ce lecții ne explică fondatorul Coffee 2 Go?

Autor: Ioana Galeș
Foto: Coffee 2 Go România
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply