Get this Widget

Primăria Capitalei a început repartiția locuințelor pentru medici

0

Programul inițiat de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, prin care cadrele medicale primesc locuință de serviciu, are primii beneficiari. Municipalitatea a început repartiția caselor pentru medici.

147 de profesioniști din spitalele administrate de ASSMB (Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București) se vor muta în apartamentele achiziționate de Primărie.

Programul pus în aplicare la propunerea Gabrielei Firea prevede acordarea de locuințe de serviciu pentru 600 de medici, asistente și personal auxiliar. Edilul Capitalei a luat această inițiativă din dorința de a determina cadrele medicale să profeseze în țară.

Pentru a încuraja cadrele medicale care își desfășoară activitatea în spitalele aflate în administrarea Primăriei, să rămână în țară, ne propunem să le oferim condiții cât mai bune, pentru că acest lucru se reflectă în mod direct asupra calității serviciilor oferite pacienților. În consecință, dorim achiziționarea a aproximativ 600 de locuințe de serviciu destinate personalului medical care lucrează în spitalele administrate de Municipalitate. Sperăm ca de data aceasta ofertele să respecte caietul de sarcini, astfel încât, în cel mai scurt timp, să putem pune la dispoziția personalului medical locuințe moderne, care să le asigure tot confortul“, a declarat primarul general, Gabriela Firea.

Mai multe detalii despre proiect găsiți pe site-ul ASSMB – www.assmb.ro

Autor: Ioana Galeș
Foto: Arhiva Ordinea Zilei

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply