Get this Widget

Primarul Capitalei vrea să relocheze de urgență Maternitatea Giulești

0

Primarul Capitalei vrea să relocheze de urgență Maternitatea Giulești, solicitând reprezentanților Companiei Municipale Imobiliară Bucureşti să identifice un spaţiu adecvat funcționării unității sanitare.

Mai mult, Gabriela Firea, consideră că este necesară construirea unei noi maternităţi în București, doar că realizarea unui astfel de proiect durează destul de mult, iar pentru moment soluția relocării pare cea mai viabilă. “Cu siguranţă (este necesară construirea unei noi maternităţi, n.r.). Şi chiar mă gândesc foarte serios – şi sper să avem voturile în Consiliul General şi de la colegii de la USR şi PNL (…). Poate că până construim – pentru că ar dura mai mult, ar fi un proiect mai complex să construim de la zero -, să relocăm Maternitatea Giuleşti într-un spaţiu propice şi nu vă ascund faptul că chiar din acest weekend am luat legătura cu colegii mei de la Compania Imobiliară – o companie aşa-zis închisă de USR -, care va încerca să identifice un spaţiu adecvat pentru relocarea de urgenţă a Maternităţii Giuleşti într-un spaţiu nou, modern. Medicii sunt extraordinar de buni – şi medicii, şi asistentele, şi tot personalul medical – de aceea sunt şi căutaţi atât de mult, din întreaga ţară şi din Bucureşti“, a a declarat Primarul Capitalei.

Reamintim că Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a solicitat Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie “Prof. Dr. Panait Sîrbu”( Maternitatea Giulești) să sisteze internările începând de vineri, având în vedere cazurile de infecţii nosocomiale cu stafilococ auriu constatate în unitatea sanitară.

Autor: Victoria Preda
Foto: Gabriela Firea Facebook
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply