Get this Widget

Prime Kapital anunță cel de-al doilea proiect rezidențial dezvoltat în România

0

Investitorul și dezvoltatorul imobiliar regional Prime Kapital anunță al doilea proiect rezidențial, Marmura Residence, compus din cinci clădiri ce vor găzdui în total 458 de apartamente, proiectate și construite la cele mai înalte standarde, grupate în 4 categorii: studio-uri duble, 2, 3 și 4 camere.

Situat în Bucureștii Noi, în apropierea stației de metrou Jiului, proiectul asigură un acces facil spre centrul orașului și spre zona de birouri din nordul capitalei. Marmura Residence este dezvoltat pe un teren de 1,5 hectare și include 5.700 m.p. spații verzi, 1.700 m.p. zona de retail și servicii și 1.000 de m.p. ce vor fi destinați spațiilor de coworking.

Costul apartamentelor va porni de la 58.000 de euro, acestea putând fi achiziționate și prin intermediul soluției FlexAssist, disponibilă în oferta Prime Kapital.

Zona Bucureștii Noi devine tot mai mult una dintre cele mai atractive zone ale capitalei, cu infrastructură solidă, la a carei dezvoltare au contribuit proiectele rezidențiale si de birouri apărute în ultimii ani. Marmura Residence răspunde tuturor nevoilor viitorilor proprietari: divertisment, spații comerciale, spații de coworking, terase și zone verzi generoase. Obiectivul este ca proiectul să devină un hub important în zonă, atât datorită locuințelor de calitate, cât și spațiilor comunitare care vor putea găzdui întâlniri, evenimente și expoziții. Avem convingerea că Marmura Residence va atrage un mix foarte variat de locuitori cu stiluri de viață unice”, a declarat Maggie Kitshoff, Residential Projects Director Prime Kapital.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Prime Kapital
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply