Get this Widget

Prime Kapital anunță primul său proiect rezidențial în România

0

Prime Kapital, investitor și dezvoltator imobiliar regional, anunță primul său proiect rezidențial, Avalon Estate, care oferă aproximativ 800 de unități rezidențiale de calitate, integrate într-o comunitate cu acces controlat. Situat în zona de nord a Bucureștiului, cu acces ușor către centru și în apropierea zonelor de birouri Pipera și Barbu Văcărescu, Avalon Estate se întinde pe o suprafață de 8,1 hectare de teren și are mai mult de 2 hectare de spații verzi pentru utilizarea exclusivă a rezidenților.

Complexul rezidențial de mari dimensiuni, care se estimează a fi finalizat în 2024, va dispune de vile, townhouse-uri și apartamente. Printre caracteristicile importante ale proiectului se numără: The Club (dotat cu facilități de fitness, piscină exterioară de dimensiuni mari, restaurant etc.) și acces la lac, 1,3 ha de parc cu zone de joacă pentru copii, servicii de securitate 24/7, precum și alei ce nu permit accesul mașinilor, ce au ca scop asigurarea siguranței comunității în cadrul unui concept urban special proiectat. Ultima etapă a proiectului va include dezvoltarea de zone comerciale integrate, axate pe furnizarea de servicii complementare locuitorilor, precum și o grădiniță privată. 

Avalon Estate este mai mult decât un proiect, este un concept unic de comunitate, realizat cu o mare atenție la detalii, calitate și cu accent pe un parc central mare. Proiectul oferă numeroase beneficii valoroase – intimitate, securitate, densitate scăzută a locuințelor și volum redus de trafic. Proiectul oferă, de asemenea, o oportunitate de a stabili noi rădăcini într-un cadru privat de tip restrâns care oferă un mix tipuri de locuințe ce minimizează forma repetitivă din punct de vedere al design-ului“, a declarat Maggie Kitshoff, Director Proiecte Rezidențiale, Prime Kapital.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Prime Kapital

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply