Get this Widget
Cursul BNR
22 Ian 2018
 EURO = 4.6656 RON
 USD = 3.8059 RON
Cursul BNR
19 Ian 2018
 EURO = 4.6614 RON
 USD = 3.7984 RON
Mountain View
Mountain View

Producătorii autohtoni de la Chișinău sunt așteptați la București

0

Romanian Fashion Philosophy  (RFP) se va desfășura în perioada 7-11 Martie 2018, la Bucureşti, și va fi transmis LIVE în întreaga lume, prin intermediul Fashion Channel a cărui audiență este de aproximativ 2 milioane de persoane pe zi.

Am stat de vorbă cu reprezentantul pentru Republica Moldova, Viorica Mocreac, care a acordat un interviu, în acest sens, în exclusivitate pentru ORDINEA ZILEI, în ajunul marelui eveniment. Obiectivul de bază al acestui proiect îl constituie susținerea tinerilor designeri din Romania și Republica Moldova, chiar și a tinerilor absolvenți de o instituție (facultate) de modă sau a fotografilor din industria fashion.

Nu este deloc ușor să se impună în Republica Moldova o idee nouă, dar tânăra de la Chișinău demonstrează și de această dată că totul este posibil, mai ales atunci când depui eforturi și dai dovadă de persuasiune. Născută în zodia Taurului, specialistă în PR, absolventă de jurnalism, Viorica lucrează cu dăruire implicându-se totalmente și în acest proiect ”de suflet”, așa cum îl numește chia ea.

De la Viorica Mocreac am aflat că obiectivele RFP constau în promovarea brandurilor autohtone, a tinerilor designer, atragerea și educarea publicului pentru produsele Fabricate în România, sprijinirea tinerelor talente, realizarea unui eveniment unic în Bucureşti prin structura programului, calitatea participanţilor, spaţiul de desfăşurare şi seriozitatea celor implicaţi în organizare.

Romanian Fashion Philosophy beneficiază actualmente de interesul sporit al  specialiştilor în modă, la nivel internaţional şi va fi reflectat de unele dintre cele mai importante canale media ale industriei, precum: Fashion Channel (Italia), Fashion Insider (SUA), iar pe plan intern avem parteneri precum: TVR, Beau Monde, Marie Claire, Agerpres, Kiss FM etc.

”Împreună cu echipa mea şi toţi colaboratorii implicaţi, am reuşit în 2017 să transformăm Romanian Fashion Philosophy într-un brand naţional. Am dezvoltat proiectul prin prezenţa la Bucureşti a unor designeri apreciaţi la nivel mondial, dintre care îi amintesc pe: Agatha Ruiz de la Prada, Prophetik, IONEL, Celebrity Skin, Marie Ollie, Maria Lafuente, Razvan Valceanu, DiVero, Samanta Russo, Mirela Diaconu etc. și prin integrarea programului DIN INIMA (mai multe branduri moldovenești înntr-un singur loc și care ar fi acela dacă nu ”inima”!) în cadrul Romanian Fashion Philosophy”, ne-a povestit reprezentantul de la Chișinău.

”RFP organizează tot și asigură tot necesarul pentru prezentarea brandurilor de la lumini, podium, hair stiliști și make-up, artiști, la modele și suport tehnic, plus public de valoare, nemaivorbind de сâtă presă aduce acest eveniment. Încercăm să scoatem și brandurile moldovenești din țară, dar foarte greu acceptă…Sper în participarea a cel puțin 6-7 producători autohtoni la Bucuresti!”, a completat Viorica Mocreac.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply