Get this Widget

Puterea afirmațiilor

0

”Astăzi este o nouă zi. Astăzi este ziua în care poți începe să îți creezi o viață nouă, care să te împlinească și să te facă fericit(ă). Astăzi este ziua în care poți începe să te eliberezi de toate limitările tale. Azi este ziua în care poți învăța secretele vieții”, așa spune Louise L. Hay, cu referire la puterea afirmațiilor.

Și are dreptate. Să începem chiar de astăzi să spunem – ”mulțumesc, sunt recunoscător/recunoscătoare, pentru tot ce am bun și frumos în viața mea. De cele mai multe ori facem greșeala să ne gândim la ceea ce nu avem. Și uităm să ne bucurăm de … ceea ce avem. Dacă punem în balanță cele două vom vedea că mai mult avem, decât ”nu avem”. Avem viață, avem ziua și avem noaptea, avem inteligență, avem gândire, avem familie, avem serviciu, avem ce mânca, avem un pat pe care să dormim și exemplele ar putea continua. Dar, de fapt, continuați voi. Faceți lista și veți vedea că balanța cu ” a avea” atârnă mai greu decât cealaltă, cu ”a nu avea”.

În fiecare zi trăim o nouă zi. Un nou început. Este fascinant romanul ”Adam și Eva” a lui Liviu Rebreanu, pentru cine nu l-a citit îl recomand. Și acolo este vorba despre ceva nou, o nouă viață. Și noi trăim zilnic un nou început, pe care îl putem, cu ușurință, condimenta cu puterea afirmațiilor.

Din cartea ”Pot face acest lucru”, am selectat câteva afirmații, pe care le putem afirma, zilnic:

  • Îmi iubesc și îmi apreciez corpul
  • Banii curg din abundență în viața mea
  • Îi permit corpului meu să revină la starea sa naturală de sănătate perfectă
  • Îmi onorez corpul și îl îngrijesc așa cum trebuie
  • Eman iubire, iar iubirea îmi umple viața
  • Îmi descopăr talente pe care nu știam că le am
  • În față mi se deschid în permanență noi uși, îmi apar tot timpul noi oportunități
  • Sunt în plin proces de schimbare în bine. Merit tot ce este mai bun în viață.

Când înțelegi că tu ești propriul tău scenarist, regizor, actor și spectator, toată scena, adică viața, este a ta. Nu trebuie decât să crezi în puterea afirmațiilor.

  Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto:Pixabay.com
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply