Get this Widget

Rețeta săptămânii: Spaghete cu hering în sos tomat

0

Și astăzi, chef Liviu Balint ne oferă posibilitatea de a învăța să pregătim o mâncare simplă, dar foarte gustoasă: spaghete cu hering în sos tomat.

Pentru două porții avem nevoie de următoarele ingrediente:110 g spaghte / porție, Eva file de Hering în sos tomat 170g – 1 conservă,1-2 lingurițe capere în oteț,3 căței de usturoi, pepperoncino după gust,50 g ulei de măsline,50 g vin alb, sare și piper după gust și pătrunjel proaspătat.

Fierbeți pastele și le scurgeți de apă. Separat căliți usturoiul ușor în uleiul de măsline, adăugați caperele și vinul alb. Pentru a da gust sosului folosiți sare, piper și pepperoncino. Amestecați pastele cu sosul obținut și cu conținutul conservei. Ornați totul cu pătrunjel proaspătat.

Poftă bună!

Autor: Chef Liviu Balint, brand ambasador Podravka România

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply