Get this Widget

Schimbări în conducerea Sphera Franchise Group

0

Mark Hilton, Directorul General al Sphera Franchise Group, își va înceta mandatul începând cu 30 aprilie. Mark Hilton a condus echipa de management care a intermediat listarea la Bursă a companiei, în noiembrie 2017, și a ocupat rolul de Director General din acel moment până în prezent. El va continua să susțină Grupul, în poziția de consultant strategic în vederea asigurării unei tranziții ușoare a rolului de management către succesorul său.

Sphera a anunțat, de asemenea, că Georgios Argentopoulos va prelua funcția de Director General începând cu 1 mai 2019. Domnul Argentopoulos a condus cu succes un portofoliu complex de business-uri în domenii precum retail, piața imobiliară și industria de telecomunicații.

Mark Hilton a condus compania într-o perioadă în care au existat multe schimbări importante în cadrul Grupului Sphera, asigurând dezvoltarea acestuia încă de la IPO. Pe această cale, aș vrea să îi mulțumesc, în numele Consiliului și al întregii companii, pentru efortul extraordinar depus în tot acest timp. De asemenea, sunt foarte încântat de numirea domnului Argentopoulos în această perioadă de transformare și sunt încrezător că va reuși să valorifice toate oportunitățile care vor apărea pentru Sphera”, a declarat Cristian Osiac, Președintele Consiliului de Administrație al Sphera Franchise Group.

Autor: Mihai Colț
Foto: Sphera Franchise Group

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply