Get this Widget

Se caută director general pentru Electrica. Dan Cătălin Stancu pleacă de la conducerea companiei

0

Consiliul de Administrație al Electrica SA și directorul general, Dan Cătălin Stancu, au agreat de comun acord încetarea colaborării începând cu data de 1 noiembrie 2018. Consiliul de Administrație va demara imediat un proces de recrutare , prin intermediul Comitetului de Nominalizare și Remunerare, pentru a selecta un succesor.

Pentru a asigura continuitatea, Consiliul a desemnat-o în calitate de director general provizoriu, pentru o periodă de un an sau până la numirea unui nou Director General, pe Georgeta Corina Popescu, în prezent director general al Societății de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, parte a Grupului Electrica.

Georgeta Corina Popescu este un executiv de top cu o experiență impresionantă în domeniul energiei electrice și al gazelor naturale. De la data de 1 iunie 2018, ea ocupă poziția de Director General al Societății de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, parte a Grupului Electrica. Absolventă a Facultății de Energetică din cadrul Universității Politehnica București, specializarea Electroenergetică, Georgeta Corina Popescu și-a început cariera profesională în cadrul Sucursalei de Distribuție și Furnizare a Energiei Electrice București.

Începând cu anul 2007, Georgeta Corina Popescu a trecut în sectorul privat, unde a ocupat funcții importante în cadrul Grupului E.ON România și al Grupului OMV.

În perioada decembrie 2015 – februarie 2017, Corina Popescu a ocupat poziția de  Secretar de stat în Ministerul Energiei. În martie 2017, a fost numită în Directoratul Transelectrica, iar începând cu 1 iunie 2017 Președinte al Directoratului Transelectrica.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Electrica Facebook
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply