Get this Widget

Se fac lucrări de mentenanță pe site-ul CFR Călători

0

CFR Călători va efectua, începând de marţi şi până în data de 15 septembrie 2018, lucrări de mentenanţă pentru îmbunătăţirea site-ului propiu www.cfrcalatori.ro, însă acestea ar putea afecta funcţionarea tuturor aplicaţiilor, inclusiv “Mersul Trenurilor” şi “Bilete de tren online”.”CFR Călători informează că în perioada 21 august – 15 septembrie 2018 se vor realiza lucrări de mentenanţă a site-ului www.cfrcalatori.ro.

Atenţionăm utilizatorii site-ului că în perioada menţionată pot apărea unele intermitenţe în funcţionarea tuturor aplicaţiilor, inclusiv ‘Mersul Trenurilor’ şi ‘Bilete de tren online’. Cerem scuze pasagerilor pentru eventualele neplăceri care pot apărea“, precizează CFR Călători.

Operatorul menţionează că biletele de tren pot fi achiziţionate în prezent online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de bilete din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR precum şi de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism).

Societatea de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată.

Autor: Mihai Colț
Foto: CFR Călători

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply