Get this Widget

Secretele care te duc spre prosperitate

0

Secretele care te duc spre prosperitate sunt cât se poate de simple. Chiar și prosperitatea pornește de la încredere – încrederea în sine, în forțele proprii, încrederea în Dumnezeu.

Viața ne satisface din abundență toate necesitățile. Prima afirmație și cea mai importantă este aceasta: am încredere în viață! Atunci când suntem încrâncenați și ne ținem cu două mâini de o dorință, fie și aceasta legată de abundența financiară, noi singuri ne punem…piedici. Deci, să lăsăm totul să curgă natural, inclusiv prosperitatea.

Alte afirmații, care să ne aducă realizare financiară, sunt acestea:

  • Sunt un magnet pentru bani, atrag către mine prosperitatea, în toate formele ei; Cer, vizualizez, cred și simt că am deja tot ceea ce îmi doresc;
  • Astăzi fac activitatea care îmi place și sunt bine remunerat(ă) pentru ea;
  • Orice aș lucra, sunt întotdeauna apreciat(ă) și recompensat(ă) pe măsură;
  • Dispun de ocazii nelimitate. Oportunitățile mă înconjoară pretutindeni;
  • Viața îmi satisface din abundență toate necesitățile, am încredere în viață;
  • Trăiesc într-un Univers plin de iubire, al abundenței și al armoniei, mă simt recunoscător/recunoscătoare pentru acest lucru!
  • Legea atracției funcționează atâta timp cât cred în ea. Și eu CRED. Ea îmi dăruiește tot ce este mai bun, aici și acum.

Și fraza magică, care o putem rosti timp de 9 zile, de câte 9 ori pe zi, este aceasta: ”Am tot ce îmi trebuie pentru a face tot ce îmi place și am tot ce îmi place pentru a obține tot ce îmi trebuie”

Vizualizarea este cheia. În cazul meu a fost simplu – mi-am imaginat că am pixul, cu el scriu și scrisul îmi aduce tot ce îmi doresc, inclusiv prosperitatea.

Încercați și veți vedea, reușita este de partea celui care are ÎNCREDERE, pentru că da, de aici pornește totul.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog
Foto: Pixabay.com

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply