Get this Widget

Secretul unei vieți fericite

0

Ne-am întrebat de foarte multe ori care este scopul vieții, cheia succesului și misiunea personală pentru care ne-am născut. Pentru toate cele trei, am găsit un singur cuvânt – FERICIRE.

DA, ne-am născut ca să fim fericiți. Dacă dorim să avem succes, trebuie să fim fericiți. Și motivul pentru care am ales să venim pe Pământ este același – să cunoaștem, să experimentăm și să trăim pe deplin fericirea. Dumnezeu, Creatorul Suprem, vrea să ne vadă fericiți.

NU este ușor să atingem starea de fericire. Este greu, dar nu este imposibil. Toate greutățile vieții prin care trecem au aceeași țintă – să ne trezească și să ne determine să dorim fericirea.

Fiecare dintre noi, pe parcursul vieții, trebuie să caute și să găsească fericirea. Nu există un timp limită și uneori, nu ne ajunge o viață, pentru a găsi fericirea. Ne sunt date indicii – piedici, greutăți, opriri, toate pentru a înțelege că fericirea nu este o poțiune, ci un mod de viață.

Oprah Winfrey, în cartea ”Ce știu cu adevărat”, vorbește despre experiența ei de viață, simplu și concis. ”Principalul meu scop în viață este să rămân conectată la lumea spirituală. Toate celelalte se vor rezolva de la sine, asta o știu cu siguranță. La fel, și practica mea spirituală de bază este să încerc să trăiesc în prezent…să nu planific viitorul sau să mă plâng de greșelile trecutului…să simt adevărata putere a momentului actual. Acesta, prieteni, este secretul unei vieți fericite.”

Aici și acum, aleg fericirea. Sunt fericit(ă) că citesc aceste rânduri azi, la ”Ordinea Zilei”. Simt bucurie, entuziasm și …fericire!

”Dacă toată lumea și-ar aminti să trăiască astfel (precum copiii la naștere, ceea ce noi, sufletele încercate, numim inocență), am transforma lumea. Jucați-vă, râdeți, bucurați-vă!” – Oprah Winfrey.

Și ce ar fi să spuneți chiar acum : ”din acest moment, aleg să fiu fericit(ă)!”

Vă dorim – FERICIRE!

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto:Pixabay.com
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply