Get this Widget

Silvia Radu este noul primar interimar al orașului Chișinău

0

La 6 noiembrie 2017, toată presa de la Chișinău a relatat despre faptul că Primăria municipiul Chișinău are doi noi viceprimari, Silvia Radu și Ruslan Codreanu, numiți de primarul interimar Nistor Grozavu.

În același context, ” Nistor Grozavu a semnat o declarație prin care a anunțat că se retrage din funcția de primar interimar. Interimatul funcției de primar general urmează să fie asigurat de către Silvia Radu. Silvia Radu este fost director al companiei Gas Natural Fenosa şi a candidat în 2016 la funcția de președinte al Republicii Moldova. Ruslan Codreanu este consilier municipal”, se arată într-un articol publicat de Agenția de știri ”Info Prim Neo”.

Sunt sigură că experiența și conlucrarea atât cu domnul Grozavu, cât și cu profesioniștii din Primărie, ne vor permite să inițiem schimbări și multe inițiative care vor da soluții la problemele chișinăuienilor, atât pe termen scurt, cât și mediu și lung”. Declarația aparține noului primar interimar, Silvia Radu, și a fost făcută imediat după ședința operativă de la Primăria Chișinău.

La rândul său, Ruslan Codreanu, cel de-al doilea viceprimar numit prin ordinul primarului interimar Nistor Grozavu, a declarat că urmează să renunțe la mandatul de consilier municipal deoarece funcțiile sunt incompatibile. Chiar dacă decizia de a accepta funcția de viceprimar este riscantă din punct de vedere politic, Codreanu își asumă responsabilitatea să continue în Primărie toate acțiunile inițiate în Consiliul municipal Chișinău de către PPEM, partidul din care face parte.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Silvia Radu Facebook
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply