Get this Widget

Speedtest by Ookla: Vodafone România este cea mai bună rețea mobilă pentru roaming în Europa

0

Vodafone România este cea mai bună rețea mobilă pentru roaming în Europa, potrivit testelor efectuate în străinătate de utilizatorii de comunicații mobile din România în trimestrul patru din 2017 și trimestrul întâi din 2018 cu ajutorul Speedtest® by Ookla®, lider mondial pentru testarea și analiza internetului.

Rezultatele testelor realizate în străinătate de utilizatorii de comunicații mobile din România pe conexiuni 2G, 3G și 4G, în perioada octombrie 2017-martie 2018, în 51 de țări din Europa, arată că viteza medie de descărcare pentru clienții Vodafone România în roaming este cu cel puțin 15,6% mai mare decât a oricărui alt operator de comunicații mobile de pe piața românească.

Să oferim cea mai bună experiență mobilă clienților noștri, nu doar atunci când se află în țară, ci și atunci când călătoresc în străinătate, rămâne prioritatea noastră principală. Continuăm să investim în rețeaua noastră și să adoptăm cele mai noi tehnologii pentru a ne asigura că oferim clienților cele mai bune servicii mobile, astfel încât să păstreze legătura cu cei dragi și să se bucure de viața lor conectată”, a declarat Cătălin Buliga, Technology Director, Vodafone România.

În Europa, Vodafone România oferă clienților săi cea mai mare acoperire de roaming 4G în peste 40 de țări datorită unui parteneriat cu peste 60 de operatori de comunicații mobile.

Autor: Mihai Colț
Foto: Vodafone România
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply