Get this Widget

Suciu Popa a asistat KMG Internațional în crearea Fondului de Investiții Româno-Kazac

0

Suciu Popa & Asociații a asistat cu succes KMG International (KMGI), în crearea Fondului de Investiții Româno-Kazac în domeniul energiei ca modalitate de promovare a investițiilor în mai multe sectoare ale economiei românești precum energie și infrastructură, valoarea investițiilor estimate însumând aproximativ 1 miliard de dolari.

Fondul de Investiții Româno-Kazac se înființează prin asocierea dintre KMGI și Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie (SAPE) deținută de Ministerul Energiei, Suciu Popa & Asociații asistând echipa KMGI în derularea negocierilor privind documentele de asociere privitoare la inființarea fondului.

Proiectul a fost coordonat de către Miruna Suciu și Luminița Popa (Managing Partners), ambele având o vastă experiență în fuziuni și achiziții precum și în domeniul energiei și resurselor naturale, împreună cu o echipă de alți 5 avocați ai Suciu Popa.

Le mulțumim reprezentanților KMGI și tuturor părților implicate pentru colaborarea excelentă, și, bineînțeles colegilor noștri care au depus eforturi deosebite pentru realizarea acestui proiect important”, au declarat partenerii coordonatori ai Suciu Popa.

“Asistența și expertiza Suciu Popa au contribuit la succesul acestui proiect, apreciem în mod deosebit dedicarea de care a dat dovadă echipa legală al cărei profesionalism ne-a ajutat să atingem acestrezultat pozitiv”, a spus Alexey Golovin, Vicepreședinte pentru Dezvoltare Corporativă și Strategie KMG International.

Suciu Popa este una dintre cele mai experimentate firme de avocatură din România, acoperind domenii cheie precum fuziuni și achiziții, energie și resurse naturale, infrastructură și construcții sau litigii și arbitraj, cu performanță și reputație confirmate de toate directoarele juridice internaționale Chambers and Partners, Legal 500, IFLR 1000, precum și de mediul de afaceri local și internațional.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Suciu Popa

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply