Get this Widget

Synevo România a deschis un nou centru de recoltare în Iași

0

Synevo România a inaugurat în prima jumătate a lunii iulie un nou centru de recoltare la Iași. Acesta este al patrulea centru de recoltare al companiei din Iași, oraș în care mai deține un laborator de analize performant.

Rețeaua de centre de recoltare Synevo se extinde accelerat anul acesta după inaugurarea a 11 centre de recoltare, compania având o acoperire națională puternică în peste 85% din județele țării.

Synevo are o prezență puternică în Moldova unde acoperă majoritatea județelor. Compania deține în această regiune patru laboratoare medicale și 17 centre de recoltare amplasate în zece orașe diferite. Județul cu cea mai puternică prezență este Suceava unde Synevo operează două laboratoare și șapte centre de recoltare în orașele: Suceava, Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului.

Consolidarea prezenței în județul Iași este foarte importantă pentru Synevo. Gama și complexitatea testelor disponibile în rețeaua Synevo este în continuă creștere fiind susținută de investițiile alocate de companie pentru achiziția celor mai performante tehnologii medicale de diagnostic. Ne bucurăm că putem fi mai aproape de pacienții noștri din zona de Est contribuind astfel la creșterea calității îngrijirii medicale”, a declarat Ovidiu Marta, Director Regional Zona de Est Synevo România.

Autor: Sofia Filip
Foto: Synevo România
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply